Liebster Award Nomination

11

First of all I wanted to say a big Thanks to Poojannn for nominating me for this Award for discovering a new blog. She is also a great blogger !!! Write Amazing, simple and short poems. So Visit her blog too !!!

Now I will tell you the meaning of Liebster which means sweetest, kindest, dearest, beloved, lovely, kind, pleasant, valued, cute, endearing and welcome.

Now the Rules for this Award

  • Acknowledge the blog who nominated you for this award.
  • Answer 11 questions the blogger gave to you
  • Give 11 random facts about yourself
  • Nominate 11 blogs
  • Notify them
  • Give them 11 questions to answer

So, 11 questions posed upon me by Poojannn

Q1) What action of a person you hate most?

Ans- A person with ego I hate most.

Q2) What is your favourite food?

Ans- My favourite food is from Punjabi Cuisine and I love the most is Punjabi Dal Makhni With Tandoori Roti and Lassi.

Q3) Do you believe in horoscope? Why?

Ans- I don’t believe on Horoscope because I think that we can write our own fortune.

Q4) What inspires you to write?

Ans- All inspiring is the love of all you and your comments.

Q5) Your craziest moment?

Ans- Until Now I have no craziest moment. All says that their craziest moment is their first crush but I don’t believe on it. I believe that my craziest moment comes when I completely get into meditation.

Q6) Your favourite line/ phrase from songs/ movies etc?

Ans- Its from a Punjabi song Khaab by Akhil and lines are “Main Jado Tere Khaaban Wale Raah Turya Mein Turya Banana Meto Jave Turya”.

Q7) Your best achievement?

Ans- My best achievement is my best college friend Hitesh Who Guide me the best in life.

Q8) What best thing you like about my blog?

Ans- I like the poems written by you in a couple of lines.

Q9) Any suggestion to improve my blog?

Ans- No suggestions required for your blog. Your blog is already cool.

Q10) If you were taking your last breath and were granted some hours free with two options- What will you choose?

1. Spend last time with someone special

2. Get a big cushiony bed with pillows to sleep

Ans- I will choose to spend my last time with someone special because laziness comes with sleeping and I don’t want that.

Q11) Why have you joined WordPress?

Ans- First of all I joined WordPress for actually monetizing my blog. But after coming to WordPress my mind changed because too much love I get from bloggers. So now I write for them and its my passion also.

So I think that I will give sufficient answers to your questions and You choose great questions to ask Poojannn !!!

Again Thanks Poojannn !!!

Now 11 random facts about me!!!

  • Cool
  • Tech lover
  • Loving
  • Kind hearted
  • Respect Woman
  • Love peace
  • Love unity
  • Love meditation
  • Love Yoga
  • Love You all
  • Love life

If you want more random facts about me then see my answers to questions above.

Time for Nominations!!!

  1. Sparsha
  2. Nusrath
  3. The Girl On The Go
  4. Vinay
  5. Sakshi
  6. Erica
  7. Shyamal
  8. Shraddha
  9. I love to be invisible
  10. Smart Veg Recipes
  11. Maitri

My 11 questions for nominees are

  1. What is your ambition in life?
  2. If you could have a chance to live anywhere on Earth, where would it be?
  3. What you wanted to change in this world?
  4. Why did you start blogging?
  5. Suppose you are having two friends one is giving you good advise and another is just saying you to do time pass. So which friend would you choose? Why?
  6. What best thing you like about my blog?
  7. Any suggestion to improve my blog?
  8. What would be the first thing you want if you win a lottery?
  9. What is your favourite post that you have written? (Please provide link)
  10. Describe yourself in three words?
  11. Why have you joined WordPress?

Now its time to say Bye !!!! See you soon in my upcoming posts…..

THANKS

 

 

0

0 thoughts on “Liebster Award Nomination

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: