The Sunshine Blogger Award Nomination

Sunshine Blogger Award

First of all I wanted to say a big Thanks to Shalini for nominating me for this award which is given by a blogger to blogger. She is also a great blogger!!! Write Amazing and Simplistic Reviews of Books!!! So Visit her blog too !!!

Now I will tell you the meaning of this award. This award is given to those who inspire and bring sunshine into the lives of their readers and fellow bloggers. So She thinks that I am bringing Sunshine into her life and from her big heart she gives a place to me in her blog. I am not able to describe my happiness in words!!!! because its too much!!!

Now the Rules for this Award

  • List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post.
  • Thank the person who nominated you in a blog post and link back to their blog
  • Answer the 11 questions sent by the person who nominated you
  • Nominate 11 bloggers to receive the award and ask them 11 new questions

So, 11 questions posed upon me by Shalini

Q1 – If you can change one thing about your past, what would you change ?

Ans- Nothing to change but for once I wanted to live my childhood life when I was innocent living my life with happiness!!!!

Q2 – What is your favorite song ?

Ans- My favourite song is a Punjabi song which is Khaab By Akhil.

Q3 – If you have a time machine to go either in the past or future, where would you go and why ?

Ans- First of All Its my dream to make a Time Machine and I wanted to go both in past and in future. In past because I wanted to warn this Hindustan ( previous name of India ), that be saved from British Rulers and tell them to be saved from them and save this Hindustan. In Future, to see the world with flying cars.

Q4 – What is your favorite color ?

Ans- All colors are my favourite because they all fill happiness in our life’s.

Q5 – Which quality in others impresses you the most ?

Ans- A person impresses me the most who is having the quality to think that he/she comes in this life to do something good and do something for our country.

Q6 – What is your favorite holiday destination ?

Ans- My favourite holiday destination is the Dera Beas in Punjab because there I like to hear the Satsang which gives us the lessons of life.

Q7 – What scares you, keeps you awake at ?

Ans- Nothing scares me because my life is full of happiness and actually I never think of scares because there is nothing about that in our life.

Q8 – How do you deal with the stresses of life ?

Ans- If any stress comes then I will fight with that stress with happiness and think that this was the fruit of our deed.

Q9 – If you could have anything in this world, what would you ask for ?

Ans- I wanted to have that amount of money which I give it to the orphanages and to poor children and people’s and I wanted to live with them and this is the source of happiness for me.

Q10 – How will you describe yourself in 3 words ?

Ans – First of all a person can’t describe itself in three words but I try it and it will be Simple Lovely and Happiness.

Q11 – If you are given one wish what would you ask for in your life partner, brains or beauty?? (remember these are your only two choices and you cannot use your brains to earn money and do plastic surgery that’s not an option)  so choose carefully and honestly because once you choose, the other is lost to you.

Ans- I choose brains because I don’t do love with her beauty I just wanted a sensible Wife whom I love with Inner beauty and outer beauty never matters me.

Time for Nominations!!!

  1. Vinay
  2. Nusrath
  3. Sparsha
  4. Smart Veg Recipes
  5. Pooja Thapiyal
  6. Tapasi
  7. Manisha
  8. Poojan
  9. Skin Care
  10. Brusque
  11. Music Stories

My 11 questions for nominees are

  1. What is your ambition in life?
  2. If you could have a chance to live anywhere on Earth, where would it be?
  3. What you wanted to change in this world?
  4. Why did you start blogging?
  5. Suppose you are having two friends one is giving you good advise and another is just saying you to do time pass. So which friend would you choose? Why?
  6. What best thing you like about my blog?
  7. Any suggestion to improve my blog?
  8. What would be the first thing you want if you win a lottery?
  9. What is your favourite post that you have written? (Please provide link)
  10. Describe yourself in three words?
  11. Why have you joined WordPress?

Again Thanks Shalini for giving me this award!!!

Now its time to say Bye !!!! See you soon in my upcoming posts…..

THANKS

0

16 thoughts on “The Sunshine Blogger Award Nomination

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: